Bekijk profielpagina

#62 🎮 Games, e-sports en muziek

Hoera, we hebben kaarten voor Robyn in de Melkweg! Dankzij een fan-presale konden we twee dagen van t
#62 🎮 Games, e-sports en muziek
Door Carlo Kiksen • Editie #62 • Bekijk online
Hoera, we hebben kaarten voor Robyn in de Melkweg! Dankzij een fan-presale konden we twee dagen van te voren al kaarten kopen. Dat doet Robyn goed, maar The Black Madonna doet het beter: Zij vraagt je e-mailadres voordat je mag meedoen aan de fan-presale. Nog meer leuk muzieknieuws: In Londen waren we in de fantastische venue Village Underground bij een show van Jarreau Vandal. Volle bak in Londen voor deze Amsterdammer, die vorige week is bevestigd voor ESNS.
Zoals ik eerder zei, door een grote opdracht de komende maanden geen wekelijkse nieuwsbrief. Doe daarom wat langer met deze editie, met veel artikelen over nieuwe omzetstromen voor artiesten. Veel plezier!

Campagne van de week
DJvT - Anders (Different)
🎮 Games, e-sports en muziek
👕 Oh, en ook nog merch
Kort nieuws
👋 Bye!
Alles met een * is werkgerelateerd, maar nog steeds heel tof! Vorige mailing gemist? Die staat hier: #61 📢 BLOG: Een week muziek luisteren op een Nederlandstalige smart speaker
Hoe vond je deze editie?
Carlo Kiksen

MUSIC, MARKETING & BRANDING 🔥 Door @CarloKiksen
In mijn wekelijkse nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van branding en marketing in muziek, entertainment en breder. Elke dinsdag!

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Carlo Kiksen met Revue.