Bekijk profielpagina

#55 💵 Geld! 🤖 Data!

Dit zou zomaar eens de laatste editie voor de zomerstop kunnen zijn. De bouwvak van de muziekindustri
#55 💵 Geld! 🤖 Data!
Door Carlo Kiksen • Editie #55 • Bekijk online
Dit zou zomaar eens de laatste editie voor de zomerstop kunnen zijn. De bouwvak van de muziekindustrie is aangebroken, de gekke weken tussen de “voorzomer festivals” (DTRH, BKS, Pinkpop, Werchter, Woo Hah, Primavera, MELT! etc) en de “nazomer festivals” (Lowlands, Sziget, ITGWO). 
Ik merk zelf ook dat het een rustige periode is, dus als je wat met mij in wil plannen om marketing en branding voor na de zomer te bespreken, is dit je kans 😉 Reply gerust op deze mail.
Verder ben ik echt helemaaaal niet jaloers op alle Wildeburg foto’s en verhalen, wat ziet dat er goed uit zeg. Daar hoop ik volgend jaar eindelijk eens bij te zijn. Fijne week en als jullie volgende week geen nieuwsbrief van mij ontvangen, fijne zomer en tot na Lowlands!

💵 Geld! Content als omzetstroom: Patreon, Blendle
Veel nieuws over één van mijn favoriete onderwerpen (o.a. #24, #39) deze week: Hoe kun je als artiest zelfstandig omzet genereren uit je content dmv micropayments of een subscription model?
🤖 Data! Er is meer data beschikbaar en dat is tof.
Kort nieuws
👋 Bye!
Alles met een * is werkgerelateerd, maar nog steeds heel tof! Vorige mailing gemist? Die staat hier: #54 💾 Muziek als software
Hoe vond je deze editie?
Carlo Kiksen

MUSIC, MARKETING & BRANDING 🔥 Door @CarloKiksen
In mijn wekelijkse nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van branding en marketing in muziek, entertainment en breder. Elke dinsdag!

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Carlo Kiksen met Revue.